dissabte, 12 de novembre del 2011

La preocupació continua a la Rambla Joaquim Ruyra

Part dels veïns de l'edifici desallotjat ja han tornar a la seva vivenda 

Els comerciants de la zona afectada per les passades pluges estan preocupats per l'estat de les obres. Els locals dels botiguers van quedar afectats directa o indirectament durant les fortes precipitacions. El fet que hagin tallat el carrer a la circulació i durant els primers dies als vianants els ha provocat una davallada de les vendes. 

                                 Esquerdes de l'edifici afectat 

La major part dels veïns de l'edifici situat al carrer contigu però també desallotjat per precaució van tornar-hi el passat divendres 4 de novembre. Aquests només comparteixen l'entrada amb l'immoble afectat i, per tant, no hi havia perill que s'esfondrés però sí de quedar aïllats.  Les persones de l'habitatge més afectat no han pogut tornar encara. El passat dijous 10 de novembre es van realitzar unes proves de micropilotatge per assegurar els fonaments de l'edifici.

El carrer està tallat a la circulació des del passat 27 d'Octubre 


                        Comerços de la zona de la Rambla Joaquim Ruyra 


Al llarg del carrer també es troben molts comerços de la vila. L'activitat d'aquests va canviar ja que van tallar la via, una de les principals sortides de la població. Aquesta dies tots els vianants ja poden passar però durant la primera setmana només hi podien accedir els veïns de la zona. Això va provocar una reducció dels clients. El tall a la circulació, que encara continua aquests dies, va impedir el pas dels transportistes per repartir els productes a les diferents botigues.
Tots els comerços s'han vist afectats. Alguns d'ells, a més de la baixada de les vendes, van patir inundacions. Un dels negocis, el que està situat als baixos de l'edifici afectat, ha hagut de tancar i no sap encara quan podrà tornar a obrir. Tothom espera que el problema se solucioni aviat tot i que creuen que les obres s'allargaran força temps i costarà tornar a la normalitat.

                         Immoble desallotjat i botiga tancada per les obres 

Alguns dels afectats creuen que ja fa temps que la riera soterrada requereix revisions periòdiques. A més, degut a la inestabilitat del carrer, s'hauria d'evitar el flux de camions i autobusos que passen cada dia per la zona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada