dilluns, 28 de novembre del 2011

El Gran Recapte d'Aliments s'acosta a les 800 tones recollides

El Banc dels Aliments de Catalunya i l'Obra Social "la Caixa" van organitzar el Gran Recapte d'Aliments els passats dies 25 i 26 de novembre. La campanya té com a objectiu recollir menjar per donar resposta a totes aquelles persones amb necessitats alimentàries. Es van instal·lar 600 punts d'informació i recollida a tot Catalunya i van participar uns 7000 voluntaris.
Molta gent depèn del Banc d'Aliments i aquest any, amb l'evolució de la crisi, el nombre de persones que hi ha de recórrer ha augmentat. Només a la província de Girona es troben 32000 afectats. Els organitzadors volien assolir la xifra de 800 tones i, de moment, el recapte ha superat les 700 tones. Encara queda material per contabilitzar i els impulsors estan segurs que aconseguiran l'objectiu proposat. Molts ciutadans són conscients de les necessitats d'aquells més necessitats i van ser força generosos a l'hora de donar aliments, sobretot arròs i llegums.
Els punts informatius es van situar a les portes d'entrada dels supermercats que van participar en el recapte. Alguns d'aquestes cadenes de distribució van ser Alcampo, Caprabo, Condis, Sorli Discau, Mercadona o Lidl. Tot i que la campanya de recollida ja ha finalitzat encara es poden donar donacions a través d'Internet i caixers automàtics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada