dissabte, 8 d’octubre del 2011

Nou desenllaç per a l'escola Sa Forcanera

El Departament d'Educació de la Generalitat va aprovar el projecte de construcció de la nova escola Sa Forcanera de Blanes el passat 3 d'Octubre. Després de 6 anys de protestes per canviar els barracons per un nou edifici escolar, la petició es tirarà endavant.
La reunió entre l'alcalde de Blanes, Josep Marigó, el director dels serveis territorial a Girona, Albert Bayot, l'actual equip directiu i els membres de l'AMPA del col·legi va donar a conèixer la notícia. Des del passat mes de Febrer la idea estava pendent de ser aprovada per la Generalitat. El pla de construcció va ser adjudicat a l'empresa 080 Arquitecta, S.L per un valor d'uns 320.000 euros. Aquesta haurà de presentar el projecte amb un termini de tres mesos i començar les obres de forma immediata.

                       Col·legi Sa Forcanera amb pancartes per
                       reclamar un nou edifici    

Els alumnes del CEIP Sa Forcanera porten sis anys fent les classes a uns barracons de la plaça Onze de Setembre. Durant aquest període les reclamacions del procés per a la construcció de la nova escola es van rebutjar. Pares d'alumnes i membres de la Junta de l'AMPA van mostrar el seu descontentament i per això les reivindicacions per aconseguir una nova escola van augmentar. Està previst que el centre escolar es construeixi a l'esplanada del pla parcial Costa Brava, a prop del barracons actuals.

                        Instal·lacions actuals de l'escola Sa Forcanera

El passat dijous 6 d'Octubre es van reunir membres de l'equip tècnic del Departament d'Educació, tècnics de l'ajuntament i membres de l'empresa per parlar sobre les noves instal·lacions al terreny on es vol construir. El compromís és que el propòsit s'avanci ràpidament i part dels alumnes del col·legi puguin començar les classes al nou edifici el més aviat possible durant el curs 2012-2013.
Juntament amb altres projectes com la remodelació de carrers del municipi, la nova escola Sa Forcanera era una prioritat per l'ajuntament de Blanes.

                     Terreny on es vol construir el nou centre escolar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada