dissabte, 22 d’octubre del 2011

Casa Saladrigas s'omple de retrats

La organització Afic de Blanes va inaugurar ahir l’exposició social de les seves fotografies. La presentació es va realitzar a Casa Saladrigas, la principal sala d’exposicions del municipi, on s’exposaran les imatges fins el 13 de novembre. L'objectiu de l'associació fotogràfica és donar a conèixer els treballs realitzats pels seus socis.
                          Convidats a la inauguració del passat divendres
                                           
Afic, Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica, és una entitat fundada l'any 1960 i al llarg d'aquests 50 anys d'història s'ha anat guanyant un reconeixement dins de l'àmbit fotogràfic espanyol. Actualment està formada per uns 200 socis i la seva intenció és ensenyar a la gent tècniques de la fotografia i difondre les seves pròpies obres al món de la imatge. Gràcies a ells la societat ha aconseguit un gran prestigi. Va ser nomenada millor entitat d'Espanya aquest mateix any per la Confederación Española de Fotografia (CEF), Millor entitat de Catalunya l'any 2010 i Menció d'honor de la Fédération Internationale de l'Art Photographique (FIAP).


                         Intervenció dels representants de l'entitat i l'alcalde

L'acte inaugural va tenir lloc a les vuit del vespre i es va comptar amb la presència d'alguns representants de l'associació i l'alcalde de Blanes, Josep Marigó. Per part dels encarregats les paraules van ser d'agraïment a tots els socis que els han ajudat a créixer i aquests van rebre felicitacions per part de l'alcalde. Va assistir força gent a l'esdeveniment com els mateixos autors de les fotografies, amics i familiars d'aquests i aficionats.
L'exposició consta de 180 imatges de 40 socis diferents i s'hi poden trobar diferents estils i tècniques treballades durant el curs Afic. A més, es caracteritza per una gran pluralitat de temes com naturalesa, animals, societat, paisatges del mateix poble de Blanes, ciutats europees o països orientals.

                        Una de les sales d'exposició de Casa Saladrigas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada