diumenge, 11 de desembre del 2011

Joaquim Robert guanya el sorteig d'un viatge a Nova York

L'Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) va sortejar el dissabte 10 de desembre els números per aconseguir un viatge a la ciutat de Nova York. Durant els últims trenta dies, les botigues associades a l'entitat van repartir diferents butlletes als qui compraven al seu establiment. D'aquesta manera, des de fa tres anys, els comerciants volen promocionar i activar les compres amb diferents iniciatives.
Tots aquells que van voler participar al sorteig havien d'estar presents a les 4 de la tarda a la plaça dels Dies Feiners amb totes les butlletes que els hi havien repartit. Un cop, es van recollir tots els números en unes urnes, es van barrejar entre ells i una nena va treure el paper del que seria el guanyador. En aquesta edició la sort va ser pel 4890 segellat per la carnisseria Can Queldra, número que pertanyia al veterà fotoperiodista blanenc Joaquim Robert. En un primer moment, el guanyador havia anat al lloc del sorteig per realitzar fotografies pel Diari de Girona i no s'esperava endur-se el viatge. Per això en Joaquim no es va adonar que havien dit la seva papereta al cap d'un minut perquè estava centrat en la seva feina. El guanyador va comentar que segurament qui aprofitaria el viatge no seria ell ja que hi anirien la seva filla amb el seu marit.

                      Joaquim Robert recollint el premi amb membres
                      de l'ABBC


L'Associació de Botiguers de Blanes Centre compta amb 180 comerços associats i aquest any han participat al sorteig 62 establiments. En total, s'han repartit entre tots els clients 16.000 butlletes i cada any la participació és molt gran. La iniciativa és atractiva i atrau força a la gent, un premi que comporta un viatge d'anada i tornada a Nova York en un hotel durant cinc nits.

                     Lluís Pascual, president de l'ABBC, i Joaquim Robert

L'altre iniciativa per part de l'entitat de comerciants és la d'un premi de 6000 euros que s'han de gastar en una tarda de compres a les diferents botigues del municipi. Aquesta es realitza més al bon temps, cap a la primavera i la del viatge a Nova York per Nadal. Els guanyadors han de realitzar el viatge en una data que ells escullin abans del 29 de febrer de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada